Vídeo Ascó Televisió (VAT) i Canal Terres de l’Ebre han arribat a un acord de col·laboració per potenciar la cobertura informativa dels 14 municipis de la comarca de la Ribera d’Ebre.

Mitjançant aquest acord, signat la setmana passada per l’alcalde d’Ascó, Rafel Vidal, i el director general del Canal TE, Josep Maria Arasa, VAT disposarà de més notícies dels municipis veïns, mentre que el canal del grup Ebre podrà dedicar una major atenció a l’actualitat de la comarca. El periodista Andreu Prunera s’ha incorporat al projecte per cobrir diàriament el conjunt de municipis de la Ribera d’Ebre, i també farà de corresponsal delegat del Setmanari l’Ebre i Imagina Ràdio, ambdós també del grup Ebre.

Entre els projectes més immediats hi ha la creació d’una tertúlia-debat on participaran els alcaldes dels 14 municipis de la comarca, així com els principals representants econòmics, socials i culturals.

VAT i Canal TE destaquen que, de retruc, l’acord permetrà que hi hagi més notícies sobre la Ribera d’Ebre a la Xarxa de Comunicació Local, a la qual estan adherits ambdós canals.