La direcció de Grupo Zeta i els treballadors d’Interviú i Tiempo han arribat a un acord per a les indemnitzacions d’acomiadament a causa del tancament d’ambdues capçaleres. Finalment, les compensacions seran de 25 dies per any treballat, amb un topall de 16 mensualitats i 2.500 euros lineals per cadascun del 23 afectats. El màxim a percebre per persona és de 97.000 euros.

A més, les indemnitzacions es calcularan amb els salaris de 2011 (abans d’aplicar-se la reducció del 16% que la plantilla tenia des d’aleshores) i es computaran els anys en què alguns dels treballadors constaven com a col·laboradors.

L’acord, que es va signar dimecres a mitjanit quan finalitzava el termini legal de la negociació, suposa una millora respecte als 20 dies per any i 12 mensualitats que l’empresa oferia inicialment, establint el màxim en 90.000 euros per cap.

Zeta va anunciar el tancament d’Interviú i Tiempo el 8 de gener per “la impossibilitat de seguir sostenint durant més temps les importants pèrdues generades” en els darrers anys per les dues històriques capçaleres a causa del “vertiginós descens” dels ingressos per vendes i publicitaris.

Tiempo es va acomiadar dels lectors el 26 de gener publicant un especial on repassava les seves principals fites periodístiques, i Interviú va dir adeu tres dies més tard.