El setmanari Interviú s’acomiada després de gairebé 42 anys als quioscos amb un número commemoratiu que repassa les principals fites periodístiques de la publicació durant la seva llarga i prolífica trajectòria. L’especial es presenta 200 pàgines i un format més gran, i per a l’ocasió recupera una de les seves portades de més ressò, la protagonitzada per Marisol.

El darrer número de la revista reprodueix alguns dels reportatges, entrevistes, investigacions i fotografies realitzades durant aquest anys, així com una selecció de les 50 portades més emblemàtiques. A més, l’actual equip de reporters explica les interioritats d’alguns dels seus treballs.

El 22 de maig de 1976 va sortir el primer número d’Interviú, primera referència de Zeta. El setmanari es va convertir en un referent del periodisme d’investigació a l’Estat i el seu èxit (alguns dels seus números van arribar al milió d’exemplars venuts) va permetre el creixement del grup amb el llançament de noves capçaleres.

El passat 8 de gener, Grupo Zeta va anunciar el tancament d’Interviú i Tiempo per “la impossibilitat de seguir sostenint durant més temps les importants pèrdues generades” en els darrers anys per les dues històriques capçaleres a causa del “vertiginós descens” dels ingressos per vendes i publicitaris. Amb tot, el web d’Interviú com a fons documental periodístic.

El setmanari Tiempo també s’ha acomiadat amb un número especial. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram