L’editor i escriptor Quim Torra, actualment director del Born Centre Cultural, serà l’encarregar de dirigir Revista de Catalunya en una nova etapa en què es busca el seu rellançament. Torra substitueix Josep Maria Roig Rosich, qui després de tres anys i mig deixa el càrrec a petició pròpia, segons informava aquest dilluns la històrica capçalera. El seu Patronat destaca que Roig Rosich ha consolidat la publicació en un moment de dificultats.

Per a Torra, Revista de Catalunya, “emblemàtica pel seu prestigi, per la història acumulada i per haver esdevingut una mena de símbol de la continuïtat de la cultura catalana i baula de connexió entre generacions, ha de continuar trobant el seu espai en l’humanisme, l’assaig i la contemporaneïtat: ser capaç de reflectir les palpitacions dels temps presents i del moment de cruïlla –polític, cultural, social, econòmic– per al nostre país”.

Amb més de 90 anys d’història, Revista de Catalunya actualment compta gairebé amb mig miler de subscriptors, i en els propers mesos es faran trobades arreu del país per presentar el nou equip i rellançar la capçalera.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram