Javier Moll i Albert Sáez, en l’acte de presa de possessió (foto: El Periódico).

El periodista Albert Sáez va prendre possessió aquest dimarts com a nou director d’El Periódico de Catalunya en substitució d’Anna Cristeto. “L’experiència del periodisme ha demostrat que hi ha tres claus perquè un diari tingui èxit: un editor solvent, una redacció amb talent i un públic fidel. I aquestes tres claus les té El Periódico”, va assenyalar Sáez en l’acte després de comprometre’s a parlar molt amb la redacció.

En la seva intervenció davant la plantilla i la cúpula de Prensa Ibérica, Albert Sáez va expressar la seva estima pel verb enraonar, a partir del qual vol demostrar als lectors del diari la seva aposta pel periodisme pròxim i de qualitat.

“Continuem treballant per consolidar-nos com el primer grup de comunicació de tot Espanya, i El Periódico està cridat a jugar-hi un paper destacat”, va dir el president de Prensa Ibérica, Javier Moll, en l’obertura de la nova etapa del diari. Els principals desafiaments per aconseguir-ho són “accelerar el procés de transformació digital, avançar cap a un concepte periodístic veritablement multimèdia i obrir noves vies d’ingressos, preservant la qualitat i el rigor que caracteritzen aquesta capçalera”.

L’editor va incidir en la seva aposta per reforçar la integració i les sinergies entre els diferents diaris de Prensa Ibérica, i va anunciat que pròximament tindrà lloc un redisseny d’El Periódico tant en el format paper com en la versió web.