Els propers 1 i 2 de desembre, tindrà lloc a Alcanyís (Baix Aragó) la primera edició de les Jornades Televisives Euroregionals, les quals abasten l’àmbit de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània (Aragó, Catalunya, Illes Balears, Llenguadoc-Rosselló i Migdia-Pirineus). La trobada, organitzada per la Xarxa Euroregional de Ràdio i Televisió Sense Fronteres amb la col·laboració de La Comarca TV, marcarà l’arrencada de la xarxa per a la qual es va crear TSF Network l’any 2008, i que arribarà als espectadors a través de la TDT i d’internet.

A Alcanyís s’hi reuniran propietaris i directius de canals de televisió de proximitat de l’Euroregió, així com representants d’entitats de la societat civil, els quals subscriuran acords de col·laboració amb TSF Network. Entre els convidats hi haurà Xavier Tudela, president del Bureau Internacional de Capitals Culturals (IBOCC), i Roger Lassaque, president de l’Institut d’Estudis Occitans d’Òlt, de l’Associació de Càrrecs Electes Occitans i alcalde de Saint-Martin-le-Redon.

TSF Network té per objectiu fomentar la comunicació audiovisual transfronterera, desenvolupar un sistema eficaç i efectiu d’intercanvi de continguts entre les emissores de ràdio, canals de televisió i associacions culturals que l’integren, i gestionar un canal de ràdio i de televisió accessible des dels diversos territoris de l’Eix Atlàntic-Mediterrani, amb l’Euroregió Pirineus-Mediterrània com a pivot.