La periodista Almudena Ariza Núñez ha estat nomenada nova directora d’informatius de TVE en substitució de Begoña Alegría, que va assumir el càrrec el juliol de 2018 i que ha cessat per “voluntat pròpia”, segons explica l’ens públic en un comunicat.

Nomenada pel director d’Informació i Actualitat de RTVE, Enric Hernàndez, Almudena Ariza vol “treballar per mantenir i incrementar l’audiència actual, amb nous formats, atractius, interessants i que ens ajudin a incorporar al públic més jove”.

El principal repte d’Ariza és comandar la transformació digital i l’adaptació dels continguts als nous hàbits de consum. La fins ara corresponsal a París assumeix la nova responsabilitat “amb il·lusió, convenciment i energia”, i comptant amb una redacció a la que espera “convèncer i motivar”.

Almudena Ariza va començar a treballar a TVE fa 30 anys. Al llarg de la seva trajectòria ha estat editora i presentadora del Telediario en diferents etapes, i conductora d’Informe semanal. A més, ha estat durant tres anys corresponsal a Pequín, set a Nova York set, i des del passat juliol a París.