La plataforma de continguts audiovisuals en streaming Netflix ha especificat la data en què aterrarà a l’Estat: el 20 d’octubre. La seva arribada s’espera que sacsegi una mica més els hàbits de consum de continguts audiovisuals.

Netflix comptarà amb tres modalitats de subscripció: la bàsica, amb qualitat estàndard, a un preu de 7,99 euros; la intermèdia, amb alta definició, que permet la connexió simultània de dos dispositius, a 9,99 euros, i la prèmium, amb continguts en 4K i connexió de fins a quatre dispositius al mateix temps, per 11,99 euros.

La plataforma oferirà sèries com Sense8, Narcos, BloodlineGrace and FrankieUnbreakable Kimmy Schmidt o Marco Polo. El seu catàleg es completarà amb pel·lícules de Disney, Paramount i Warner, i amb documentals com Virunga i Mission Blue, o la docusèrie Chef’s Table. A més, els nous capítols dels continguts propis s’estrenaran al mateix temps que als Estats Units. 

A banda, Netflix manté converses amb diferents productores estatals per incloure els seus continguts a la plataforma, com va acordar amb Atresmedia al juliol.

A curt termini, la plataforma no té intenció de desenvolupar continguts propis a Espanya com fa a França amb Marseille, una adaptació de House of Cards; abans esperarà a assentar el seu projecte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram