La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha posat en marxa el certamen audiovisual La dona mira. Mira la dona per tal de fer visible l’acció creativa de les dones. L’objectiu de la iniciativa és reconèixer les autores com a subjecte de creació artística, intel·lectual i cultural en un sentit ampli, així com pluralitzar les representacions audiovisuals sobre les dones valencianes.

Les peces han de tenir una duració mínima de 30 segons i màxima de 3 minuts, i podran abastar qualsevol gènere, forma d’expressió i recurs artístic i creatiu de l’àmbit audiovisual. Es pot presentar qualsevol tipus de treball que mostri i promogui la creació cultural feta per dones valencianes: arts plàstiques, arts dramàtiques, literatura, música o audiovisual, però també gastronomia, educació, ecologia, innovació, etc.

El termini per presentar les peces finalitza el 31 de maig. Un jurat s’encarregarà de seleccionar els millors treballs, els quals seran projectats en un acte públic i difosos a À Punt.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram