El passat 24 de gener, Antena 3 va acomiadar 17 treballadors, dels quals tres redactors (un amb 20 anys d’antiguitat) i la resta treballadors de l’àrea de producció (alguns amb entre 20 i 25 anys a la cadena), segons informa l’Associació de la Premsa de Madrid. Els acomiadaments s’han gestionat com a disciplinaris amb la indemnització màxima: 45 dies per any treballat i un topall de 42 mensualitats.

Amb aquestes sortides, Antena 3 queda amb una plantilla de 320 persones, de les quals 150 són directius, segons afirmen fonts dels treballadors a l’APM. Amb tot, al grup hi treballen força més persones, però ho fan en altres empreses que s’han anat creant durant els darrers quatre anys i cap a on s’han anat transferint treballadors.

Les noves sortides són conseqüència de la reestructuració d’Atresmedia arran de l’absorció de La Sexta, la qual des de que es va produir ha provocat diversos acomiadaments. Així, al desembre, una trentena de treballadors de filials de Mediapro que s’encarregaven dels serveis tècnics dels espais informatius de La Sexta van perdre la feina pel trasllat de la cadena a la seu d’Atresmedia.