La periodista Vera Buzanello ha estat nomenada vicepresidenta executiva i directora general de Discovery Networks Iberia. Fins ara responsable de l’estratègia de distribució i relacions amb afiliats de Discovery a l’Amèrica Llatina, Buzanello ocupa la vacant deixada per Fernando Jerez, que a l’agost va fitxar per Movistar+ com a director de Canal+ (ara #0) i producció pròpia.

Vera Buzanello té l’encàrrec de definir i implementar l’estratègia de creixement de l’empresa a Espanya i Portugal, on compta amb els canals de televisió de pagament Discovery Channel, Discovery HD Showcase i TLC, així com els canals esportius Eurosport 1, Eurosport 2 i Eurosport News.

“La meva meta és fer créixer el negoci en ambdós països per oferir els continguts de Discovery més innovadors i amb la major qualitat possible al major nombre d’espectadors”, assenyala la nova responsable per a la península ibèrica.

“La seva visió, passió i capacitat comercial i creativa seran fonamentals per liderar al gran equip d’Iberia en la seva propera fase de creixement i èxit”, ha destacat Marinella Soldi, presidenta i directora general de Discovery Neworks al sud d’Europa.

A banda, Vera Buzanello continuarà supervisant les relacions estratègiques de distribució a l’Amèrica Llatina de Discovery. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram