TVE reactiva el bloc d’esports del Telediario amb presentadors en totes les seves edicions després de setmanes d’absència per la pandèmia del coronavirus, i ho fa amb canvis.

El periodista Arseni Cañada, director d’esports de TVE, presentarà a partir de dilluns la informació esportiva del Telediario 2 de les 21 h. Substitueix Sergio Sauca, a qui se li ha encarregat un nou projecte amb el millor del fons documental en l’àmbit esportiu.

Cañada treballa des de fa gairebé dues dècades a TVE. De 2007 a 2014 es va encarregar de transmetre els partits de bàsquet a la cadena pública, i de 2014 a 2019 va ser l’editor i presentador d’esports al Telediario de cap de setmana. Des de setembre de 2019 a gener de 2020 va presentar i editar TDP Club a Teledeporte, fins que va ser nomenat director d’esports de TVE, un càrrec de nova creació.

Aquest no és lúnic canvi: el bloc d’esports del Telediario matinal l’assumeix el periodista Rubén Blades en substitució de Lara Gandarillas, que continuarà a la redacció d’esports de TVE.

Per la seva part, el Telediario 1 de les 15 h continuarà presentat per Lourdes García Campos, i el del cap de setmana per Marcos López.