El grup Atresmedia és el primer de l’Estat que s’ha incorporat al Media Corporate Social Responsibility Forum, integrat per alguns dels principals grups de comunicació del món: Aegis Media, BBC, BSkyB, Chanel 4, Guardian Media Group, Hibu, Informa, IPC Media, ITV, Modern Times Group, News International, Pearson, Random House, Reed Elsevier, TF1 Group, Trinity Mirror, Turner Broadcasting, United Business Media i Virgin Media.

Aquest fòrum especialitzat en responsabilitat corporativa es va crear el 2001 per donar resposta en la matèria a les característiques específiques del sector. Entre els objectius hi ha estudiar les implicacions de la responsabilitat corporativa en els mitjans; compartir bones pràctiques entre empreses; desenvolupar investigacions específiques sobre la qüestió i els mèdia, i emprendre projectes de col·laboració conjunts, entre d’altres.

Atresmedia va debutar com a membre integrant del Media CSR Forum el passat dimecres en una trobada realitzada al centre de producció d’ITV. Recentment, el fòrum ha publicat els informes Does it matter?, que analitza els assumptes materials econòmics, socials i de governança per al sector, i Mirrors or Movers: Framing the debate about the impact of media content, sobre el paper dels mitjans en la societat i l’impacte que tenen els continguts que generen.