El conseller delegat d’Atresmedia, Silvio González, ha anunciat que el grup té intenció de recuperar la freqüència de GolT, llogada a Mediapro arran de l’acord d’absorció de La Sexta, com a molt tard el desembre de 2015, quan finalitza el contracte entre ambdues parts.

L’objectiu, segons ha explicat davant d’un grup d’analistes i inversors, és no perdre competitivitat respecte Mediaset. Actualment, Atresmedia compta amb set cadenes de TDT en obert i la seva rival amb vuit, però després de l’obligació d’eliminar canals abans del 6 de maig, quedaran amb quatre i sis, respectivament.

Només conèixer les intencions de González, Mediapro ha remarcat que GolT té un contracte en vigor per al lloguer de la llicència d’emissió que “estableix els mecanismes necessaris per a la seva renovació” a partir de 2016, els quals, ha avisat, té intenció d’executar.

La productora catalana, que no contempla “en cap cas” la rescissió unilateral per part d’Atresmedia, es mostra convençuda que es trobarà una “solució raonable” perquè Gol T segueixi emetent i el grup pugui competir en nombre de canals amb Mediaset.