El Casal Transformadors de Barcelona acull els dies 14 i 15 de febrer una nova edició de les Jornades d’Educació Mediàtica, organitzades per la revista AulaMèdia. L’activitat es presenta com un espai per reflexionar i debatre sobre l’educació mediàtica a les aules de primària i secundària.

Les Jornades 2020 també busquen repensar propostes per a la producció audiovisual com a eina creativa, així com reflexionar sobre els continguts dels mitjans de comunicació i la seva anàlisi crítica.

El programa està format per cinc taules. Dues divendres 14: Els mòbils cara i creu. Minerals de conflicte i bones practiques, i Educació Mediàtica: com implementar-la al centre? I dues dissabte 15: La producció audiovisual educativa; Dones, educació i mitjans, i Educació mediàtica i pensament crític. A més, es dedicarà un espai a les experiències de producció audiovisual escolar, així com per a les projeccions de documentals i les presentacions de llibres.

En aquesta edició les Jornades compten amb dos tipus d’inscripció: una de gratuïta (amb un DVD), i una altra de pagament (amb tres DVDs realitzats per AulaMèdia i la productora Kineina).