El projecte AureaSocial, impulsat per la Cooperativa Integral Catalana, organitza aquest abril el cicle de xerrades i debats Mitjans lliures, persones lliures, el qual té per objectiu promoure una reflexió profunda sobre com ens comuniquem i com es forma l’opinió pública a partir dels grans mitjans, i quines alternatives existeixen i com participar-hi.

El cicle arranca aquest dijous, a les 19 h, a la seu d’AureaSocial a Barcelona, amb el debat Els riscos del periodisme responsable, que comptarà amb la participació del fotoperiodista i il·lustrador Jordi Borràs; el periodista Bertran Cazorla, col·laborador de la Directa, i Albano Dante, director i editor de la revista Cafè amb Llet.

Les següents ponències són: Els silencis mediàtics. L’Anuari Mèdia.cat, amb la comunicadora social Maria Manyosa (10 d’abril, 19 h); la presentació de l’edició per a tot Catalunya de Cafè amb Llet, amb els seus editors, Marta Sibina i Albano Dante (13 d’abril, 12 h), i la taula Comunicar la revolució integral, amb membres de la Cooperativa Integral Catalana, Radi.ms, Latele.cat i Grup de Reflexió per a l’Autonomia.