La productora de Karlos Arguiñano, Bainet Media, està estudiant demandar Imagina, ja que se sent perjudicada per la gestió de La Sexta entre 2005 i 2012 per part del soci majoritari a GAMP. En concret, Bainet entén que la seva inversió a la cadena no es va veure compensada com hagués tocat, mentre que Imagina va rebre uns beneficis més alts tenint en compte l’accionariat de cadascun. Segons asseguren fonts de la productora a El Confidencial Digital, un despatx d’advocats està estudiant la possible demanda.

Cal recordar que el 51% de l’accionariat de La Sexta estava en mans de GAMP (Grup Audiovisual de Mitjans de Producció), format per Imagina (amb el 69,95% de les accions), Bainet (12%), BBK (9,8%) i El Terrat (8,25%). Precisament, aquests dos últims també es podrien sumar a la demanda, malgrat encara no ho han decidit, segons el digital.

Amb tot, El Confidencial Digital explica que Imagina estaria disposada a compensar econòmicament per evitar arribar als jutjats amb els socis minoritaris de GAMP, que podrien reclamar entre 100 i 200 milions d’euros.