L’empresa Dracvisió, gestora de Banyoles TV, ha posat en marxa el portal PlaEstanyDigital.cat per cobrir l’actualitat social, política, cultural i esportiva dels onze municipis de la comarca. L’objectiu és potenciar la informació de proximitat i apropar-la a nous públics facilitant-ne l’accés des de qualsevol dispositiu i entorn.

El nou mitjà complementa tots els articles textuals amb continguts de vídeo. De fet, el web de Banyoles TV ha estat clausurat com a tal i s’ha incorporat a la nova plataforma. Amb aquesta mesura, es busca que la programació de la cadena sigui més accessible i aporti continguts en profunditat al portal (entrevistes, reportatges, documentals, etc.).

En paral·lel, els titulars generats a PlaEstanyDigital.cat també s’incorporen a les emissions de Banyoles TV a la TDT a través del ticker d’informació local en pantalla, que s’actualitzarà en temps real.

La direcció de Dracvisió ressalta que el nou portal és una aposta per potenciar la presència informativa de la comarca a internet i per oferir a la població els continguts de proximitat “en un sol lloc web pràctic, complet, fàcil de fer servir i adaptat al moment que vivim”.