El 3 de novembre s’ha complert el 25è aniversari de la primera emissió de betevé –aleshores Barcelona Televisió, BTV–, hereva de les diferents televisions de districte de la ciutat. L’efemèride ha arribat en un moment dolç, amb nombrosos elogis per la seva cobertura en directe de les protestes contra la sentència del procés.

En un quart de segle ha passat de BTV a betevé, de la via Laietana al [email protected], de 18 treballadors a més de 200, de canal de televisió local a mitjà més obert i multimèdia.

Per commemorar l’aniversari, betevé ha posat en marxa diverses actuacions amb el seu arxiu com a protagonista. Per una banda, a la TDT, de dilluns a divendres, a les 17 h, ofereix una selecció dels programes més emblemàtics de la seva història, com Saló de lectura amb Emili Manzano, L’entrevista de Joan Barril o Qualsevol nit pot sortir el sol amb Carles Flavià, entre d’altres.

En paral·lel, al web ha habilitat una pàgina especial on fa un recull informatiu del més destacat de cada any i reportatges en què s’explica com han evolucionat alguns temes. A més, també reuneix fotografies de l’arxiu propi i dels personals cedits per la plantilla. I als perfils de Twitter i Instagram comparteix anècdotes i efemèrides amb l’etiqueta #arxiubetevé.