TV3 continua apostant pels continguts audiovisuals a consumir únicament per via digital per arribar a nous públics. La nova aposta en aquest camp és Bricoheroes, un programa d’humor sobre bricolatge protagonitzat per en Peyu i Jair Domínguez.

Els capítols es publicaran els diumenges, a les 22 h, al canal de YouTube de TV3, i després es podran veure a Instagram TV i el TV3alacarta. A més, durant la setmana s’aniran publicant continguts complementaris a les xarxes socials. L’estrena és el proper diumenge.

Bricoheroes és una paròdia dels clàssics programes de bricolatge on es ridiculitzen els tòpics d’aquest tipus d’espais, com ara Bricomanía o Decogarden. Així doncs, els dos comunicadors ensenyaran a construir objectes i mobiliari per a la llar i el jardí de manera desenfadada, senzilla i amb el seu estil particular. Més enllà de ser un programa d’entreteniment en clau humorística, en cada capítol s’aportarà algun consell útil.

Bricoheroes consta de 20 capítols d’entre 10 i 15 minuts de durada. És una producció de TV3 i El Corral de l’Humor (la productora d’en Peyu) dirigida per Pep Duran.