Aquest dilluns, Barcelona Televisió (BTV) renova els seus informatius. D’aquesta manera culmina un procés que es va iniciar fa dos anys i mig, amb l’entrada de la nova direcció encapçalada per Àngel Casas, que va decidir apostar pels informatius de la cadena.

La renovació dels noticiaris suposa una nova imatge, un plató més gran i l’adopció de la marca fins ara només present a la xarxa: Infomatí, Infodia i Infovespre desapareixen sota el nom de BTV notícies. L’únic espai que manté la nomenclatura és Les notícies de les 10, de Xavier Muixí.

Així, des d’aquest dilluns, els serveis informatius de BTV queden de la següent manera: BTV notícies matí, de dilluns a divendres, a les 8 h, amb Olga València, Patrícia Álvarez i Marcos Amores; BTV notícies migdia, cada dia a les 14.30 h, amb Núria Dias, Vanessa Petit i Marcos Arizmendi; BTV vespre, de dilluns a divendres a les 20 h, Francesc Centelles i Albert Setó; Les notícies de les 10, de dilluns a dijous a les 22 h, amb Xavier Muixí; i BTV nit, divendres a les 22 h, i dissabte i diumenge a les21.30 h, amb Vanessa Petit i Marcos Arizmendi. A banda, hi ha BTVNotícies.cat, posat en marxa fa any i mig, i els Infobarris, s’emeten de dilluns a divendres a les 10 h i les 13.05 h.