Aquest dimarts, Andreu Buenafuente i Atresmedia TV han segellat un acord que suposarà la tornada de l’humorista a La Sexta amb un nou programa nocturn diari, dos anys després de la seva sortida de la cadena. Aquesta destaca que, amb el fitxatge de l’humorista, “reforça” la seva aposta per l’entreteniment de qualitat.

S’espera que les emissions comencin a mitjan novembre i, malgrat no n’han transcendit massa detalls, Buenafuente sí ha confirmat que tornarà a estar acompanyat altre cop per Berto Romero.

Amb l’operació, Atresmedia aposta fort de nou per la franja nocturna, deixada de banda per la crisi, després d’haver-se ajustat als paràmetres de rendibilitat establerts per la direcció, segons informa el digital Megatele. De fet, per aconseguir-ho, Buenafuente ha negociat durant els darrers mesos amb vàries marques que ajudaran a sufragar les despeses del nou programa.

Buenafuente va debutar a nivell estatal a Antena 3 el 2005, però dos anys després va fitxar per La Sexta, on s’hi va estar quatre temporades (de setembre de 2007 a juliol de 2011). Posteriorment, a l’abril del 2012, va tornar a Antena 3 amb Buenas noches y Buenafuente, on va canviar el programa diari nocturn per un de setmanal en horari de màxima audiència. L’experiment, però, es va cancel·lar després de sis setmanes.