Els mitjans Business Insider España i Economía Digital han segellat un acord de col·laboració periodística amb l’objectiu de completar les respectives cobertures informatives.

Amb aquesta aliança, cada redacció es focalitzarà en les respectives especialitzacions. A banda de reproduir informacions, ambdós mitjans també contemplen l’opció de crear continguts específics perquè es publiquin directament en el respectiu portal aliat.

L’acord obre també la porta a la distribució internacional de les notícies produïdes per Economía Digital a través de la xarxa de Business Insider, que pertany al grup Axel Springer.

“Mai hi ha hagut un moment com l’actual en què sigui tan important la col·laboració entre mitjans especialitzats”, afirma l’editor d’Economía Digital, Juan García. “Les marques informatives consolidades hem de competir amb intel·ligència per construir col·lectivament un ecosistema periodístic que doni confiança al lector”, afegeix.

“Aquesta col·laboració amb Economía Digital encaixa perfectament dins de l’estratègia de sinergies de Business Insider a nivell internacional amb publicacions de tercers, sempre amb l’objectiu de proporcionar als nostres usuaris informació de màxima qualitat, original i fiable”, assenyala per la seva part Manuel del Campo, CEO d’Axel Springer España.

L’aliança es limita a la col·laboració periodística, de manera que ambdós mitjans mantindran la independència editorial, empresarial i comercial. Tampoc hi haurà combinació d’audiències.