El president d’Universal TV, Luis Campo Vidal, publica la seva segona aventura de la investigadora Alexia Hurtado. La novel·la, titulada Alexia y los magnates de la comunicación (Flamma Editorial, 2010), retrata els entrellats dels grans grups de comunicació, les estratègies per controlar els canals de televisió, premsa i ràdio que dominen el país i la precarietat laboral dels periodistes.

L’escriptor de la Franja, germà del periodista Manuel Campo Vidal, ja va publicar Robo en el Museo Dalí, també amb la investigadora Hurtado com a protagonista. Amb la seva nova obra, torna a la novel·la negra narrant la guerra que esclata per controlar el holding empresarial del principal magnat de la comunicació espanyola després de la seva desaparició.

Luis Campo Vidal és president de la consultoria de televisió, multimèdia i telecomunicacions Universal TV, amb seu a Barcelona, i de Telenium Tecnología y Servicios, a Madrid. En el passat, va participar en el llançament de Canal Satélite Digital i va treballar com a consultor a Antena 3.