L’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) va renovar aquest cap de setmana la seva junta directiva i va escollir com a nou president, Carles Ayats, del Setmanari de l’Alt Empordà, que encapçalava l’única candidatura que es presentava. Ayats, fins ara tresorer i vicepresident de l’associació, substitueix Estanis Alcover, del grup El Punt, que ha ocupat la presidència durant els darrers sis anys.

La nova junta va ser escollida el passat dissabte durant la 26a assemblea de l’ACPC, celebrada a Vic. En la presentació del seu equip, Ayats va destacar que, després de 30 anys, l’associació ha assolit un “grau de maduresa” gràcies a totes les publicacions membres, i va assegurar que l’equip que encapçala està “preparat per encarar el futur” de l’ACPC, que aplega més de 130 capçaleres.

La resta de la junta està formada per Eulàlia Sòria (Diari de Vilanova), tresorera i adjunta a la presidència (secretària en la junta sortint); Francesc Florensa (Som Garrigues), secretari i vicepresident (fins ara adjunt a presidència); els vicepresidents Joan Cal (Segre), Francesc Fàbregas (El Vallenc, fins ara vocal) i Antoni Puig (777 Comunica, que repeteix); i com a vocals, s’incorporen Ivan Sanz (L’esquerda de la Bastida) i Joan Carles Codolà (Llumiguia), i repeteixen Xavier Domènech (Regió 7), Joaquim Rambla (La Veu de l’Ebre), i David Baret (La Pinya).