El periodista Carles González Gálvez ha estat nomenat director de l’Institut RTVE, el centre de formació especialitzat en l’àrea audiovisual de la corporació. Substitueix Jara Abella Mairal, en el càrrec des de 2017.

Carles González ha desenvolupat pràcticament tota la seva carrera professional a TVE en les àrees d’esports, informatius, programes i gestió. Es va incorporar a TVE Catalunya el 1987 com a redactor d’esports, i en aquest àmbit ha estat presentador i editor a programes com Estadio 2, Gol Nord o El mejor deporte; ha narrat mundials i eurocopes de futbol, i ha format part dels operatius dels Jocs Olímpics de Seül (1988), Barcelona (1992) i Londres (2012).

En l’àrea de programes, González va dirigir espais com l’infantil Hyakutake i va encarregar-se de la producció delegada d’Esta es mi historia, Tiempo al tiempo o Cerca de ti.

A informatius va ser cap de societat i cultura de TVE Catalunya, responsable de la coordinació del Telediario a Cugat del Vallès i, de setembre de 2013 a maig de 2016, director d’informatius de RTVE Catalunya. Després, fins a febrer de 2020 va ser director del centre de producció de RTVE a Catalunya, i des d’aleshores era responsable de formació externa per a empreses a Barcelona per a l’Institut RTVE.