La Setmana dels Rahola, organitzada per la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació de Girona, celebra la seva novena edició amb un programa reduït a causa de la Covid-19.

Enguany, doncs, s’han programat tres converses: Posant llum a la foscor, amb Carles Porta, director i conductor del programa Crims (18 de febrer, 18 h); Periodisme i entreteniment en temps de Covid-19, amb Toni Clapés, director i presentador de Versió (20 de febrer, 12 h), i Les trinxeres del periodisme: del front al despatx, amb David Jiménez (24 de febrer, 18 h). Aquesta última activitat s’havia programat l’any passat, però es va haver d’anul·lar arran de la irrupció de la pandèmia.

Les tres converses tindran lloc a l’Aula Magna de la Casa de Cultura. També es podran seguir en streaming al web de la Diputació de Girona.

La Setmana culminarà amb el lliurament dels 12ens Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que tindrà lloc el dijous 25 de febrer, a les 20 h, a l’Auditori de Girona.

També s’emmarca dins la Setmana l’exposició Rahola foto 2020. Fotografies presentades a l’onzena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que es pot visitar fins al 25 de febrer a la Casa de Cultura de Girona.

Finalment, Televisió de Girona emetrà un programa especial sobre la Setmana dels Rahola que inclourà una tertúlia amb el president de la Diputació, Miquel Noguer, i el president de la Demarcació de Girona del CPC, Joan Ventura, i la participació de diversos guanyadors de l’anterior edició dels premis. L’espai es podrà veure el dissabte 20 de febrer (21.30 h), el diumenge 21 (23 h) i el dilluns 22 (9 h).