El periodista Carlos Dávila ha deixat de ser director del diari d’Intereconomía, al capdavant del qual es va posar el juliol del 2009 per convertir La Gaceta de los Negocios (acabada d’adquirir pel grup) en un mitjà generalista. Mentre es busca un nou director, la fins ara subdirectora de La Gaceta, Maite Alfageme, assumeix el càrrec en funcions.

Segons el comunicat d’Intereconomía, Dávila ha arribat a un acord amb l’empresa per rescindir el contracte, però el cert és que el grup va comunicar-li aquest dimecres a la nit que havia decidit prescindir dels seus serveis. Aquest dijous al migdia, Dávila s’ha acomiadat del seu equip, moment en què hauria expressat la seva decepció amb el president d’Intereconomía, Julio Ariza, i la direcció del grup, informen El Mundo i VozPópuli.

Segons aquest darrer mitjà, la mesura s’hauria pres per les “constants” desavinences entre Dávila i Ariza els darrers mesos, a més de per les demandes judicials per informacions publicades a La Gaceta que el diari ha anat perdent, i que no ajuden gaire a la seva delicada economia.