El consell d’administració de Prisa ha aprovat la designació de Carlos Núñez com a president executiu de l’àrea de mitjans, i proposar el seu nomenament com a conseller del grup en la propera junta d’accionistes. Núñez assumirà la presidència de Prisa Media el 24 de maig, quan es farà efectiva la separació operativa de les àrees de mitjans i educació.

Carlos Núñez prové d’Henneo, on es va incorporar el 2014, i un any després va ser nomenat director general del grup, així com membre dels consells d’administració de Factoría Plural, Radio Zaragoza, Publicaciones y Ediciones del Alto Aragón, Diximedia i Hiberus. Anteriorment havia treballat a Andersen Consulting, Verticalia, Unión Fenosa i Oliver Wyman.

“Carlos Núñez ha aconseguit en només sis anys transformar el model de negoci d’un dels principals grups editorials espanyols, apostant pel desenvolupament de nous models de negoci basats en tecnologia, amb plataformes de gestió integral de mitjans i de continguts”, ha destacat el president de Prisa, Joseph Oughourlian. En paral·lel, “ha participat del negoci de ràdio local i liderat un canvi en el model organitzatiu i de governança de la companyia, creant estructures molt més àgils i desenvolupant el talent intern”, ha afegit.

El president executiu de Prisa Media es focalitzarà en “potenciar l’abast global dels productes i marques, en el desenvolupament de les plataformes digitals i el seu impacte en la forma de treballar, la cultura corporativa i el talent”, assenyala el grup en un comunicat.

El nomenament de Carlos Núñez completa el nou organigrama aprovat al març pel consell d’administració de Prisa, i que suposa la separació operativa de mitjans i educació, amb Manuel Mirat com a responsable de Santillana. Prisa entén que amb aquest organigrama s’obtindrà un major focus dels equips executius i una millor capacitat d’execució en els respectius plans de negoci.