La periodista i investigadora Carme Colomina ha estat elegida nova presidenta de l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya, on fins ara havia estat vicepresidenta, en substitució de Ramon Vilaró.

Completen la nova junta de govern el vicepresident Marc Vidal; el secretari Jordi Bertran; la tresorera Natàlia Vila, i els vocals Iu Andrés, Lara Malvesi, Josep Maria Martí-Font, Eliseo Oliveras, Eva Peruga i Ariadna Trillas.

La nova junta de l’APEC vol mantenir viu l’esperit europeista entre la professió, com ha anat fent els últims anys, amb l’organització de debats i xerrades que abordin els grans reptes de la construcció europea.

Entre les activitats previstes hi ha el contacte amb els eurodiputats i eurodiputades, la celebració del Dia d’Europa, i la convocatòria d’una nova trobada euromediterrània de periodistes a Barcelona.

Com a objectius de la nova junta també hi ha augmentar el número de socis i sòcies, arribar a més redaccions i universitats, així com enfortir l’associació per fer-la més independent i activa.