Condé Nast ha incorporat la periodista Carmen Mañana com a cap de contingut editorial de Glamour a Espanya, un càrrec de nova creació. Mañana s’encarregarà de supervisar les operacions editorials, l’estratègia i la visió de la capçalera en el mercat estatal, treballant estretament amb l’equip de lideratge editorial de la marca.  

A més, la periodista treballarà de manera propera amb la directora editorial europea de Glamour, Deborah Joseph, així com amb els equips del mitjà en els diferents mercats, per realitzar continguts i promoure talents locals, contribuint al desenvolupament de projectes editorials globals.  

Conde Nast assenyala que la funció de Mañana forma part d’una estratègia editorial global que ha de permetre que els continguts de l’edició espanyola de Glamour arribin a una nova audiència.  

Carmen Mañana ha realitzat la major part de la seva carrera professional a El País, on fins ara era redactor de moda del diari i coordinadora de moda i estil de vida del suplement El País Semanal. Anteriorment havia treballat com a editora i coordinadora de suplements especials, i havia col·laborat en les seccions de cultura i Babelia.  

“El seu talent periodístic, així com la seva influència i coneixement de la indústria, seran d’enorme valor en la nova etapa, en la qual redoblarem la presència de la marca a Espanya, un impuls que coincideix aquest any amb la celebració del seu 20è aniversari”, assenyala Deborah Joseph.