El Palau Robert de Barcelona acull aquest dilluns, a les 18 h, la presentació d’un número especial de la revista Catalan Journal of Communication en Cultural Studies, el qual s’aproxima als aspectes comunicatius del conflicte català des d’una vessant acadèmica.

La presentació de Discourses, Actors and Citizens in the Communicative Construction of Conflicts: The Catalan Case anirà a càrrec del seu editor, Alain-G. Gagnon, director del Centre de Recerca Interdisciplinari sobre la Diversitat del Quebec, i de les editores convidades Marta Montagut Calvo i Carlota Moragas Fernández, professores del Departament d’Estudis de la Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili.

A continuació hi haurà una taula rodona amb la participació d’autors que han publicat llibres al voltant dels aspectes comunicatius i periodístics del conflicte català en el període 2012-2017: Arantxa Capdevila (Usos políticos de la metàfora), Marc Martínez Amat (Tota la veritat), Guillem Martínez (Caja de BrujasLa Gran Ilusión o 57 días de Piolín) i Albert Mercadé (I ara què?).