Catalunya Informació ha arrencat la nova temporada amb una programació que es desenvoluparà en grans blocs informatius, amb un ull posat en tota la informació de servei que caracteritza l’emissora, com són el trànsit i el temps. Aquest curs, a més, hi haurà més entrevistes, anàlisi i reflexió per tal de permetre entendre millor una actualitat marcada per la Covid-19.

Amb l’inici de temporada torna el Catalunya al dia, conduït per Marta Romagosa (13-14 h), el programa d’informació de proximitat que fa un seguiment de la realitat de cada comarca, i que repeteix la fórmula endegada l’any passat. També hi haurà desconnexions en aranès amb Eth maitin d’Aran amb Iñaki Delaurens (8-9 h), i el bloc en aranès amb Jose Badia (12-13 h).

També tornen els espais temàtics com La poma de Newton, que aprofundeix en la divulgació científica amb Purificació Barceló, o el Via verda amb Joan Garcia, que s’endinsa en les oportunitats que ofereix la mobilitat sostenible. Per la seva part, L’apuntador de Pep Vila, dedicat a les arts escèniques, es podrà seguir al web.