Aquesta setmana Catalunya Ràdio ha posat en marxa una graella en línies generals continuista on els principals canvis es concentren en cap de setmana. En concret, les novetats són dos relleus i dos nous programes.

A partir d’ara, El suplement (dissabte i diumenge, 6-13 h) estarà presentat i dirigit per Roger Escapa, qui agafa el relleu de Ricard Ustrell. En la nova etapa, el programa incorpora col·laboradors com els periodistes Toni Cruanyes, Mayka Navarro, John Carlin o Jon Sindreu, així com els músics Núria Graham, David Carabén o Roger Mas.

Una altra novetat són les retransmissions dels partits del FC Barcelona (La TdT, estrenada a l’agost), ara a càrrec del tàndem format per Ricard Torquemada i Bernat Soler, encarregats de suplir la baixa de l’històric Joaquim Maria Puyal, que al juliol va anunciar que plegava després de 33 anys a Catalunya Ràdio (i 50 retransmetent el Barça).

Quant als nous programes, per una banda hi ha Un restaurant caníbal a Berlín (dissabtes, 15-16 h), amb Paula Molés, que cada setmana rebrà persones (historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors…) per abordar la gastronomia des d’un punt de vista cultural.

L’altra novetat de la graella és Crims (dissabtes, 21-22 h), un programa sobre històries fosques i criminals dirigit i presentant per Carles Porta (autor de Tor, tretze cases i tres morts), amb la col·laboració de la periodista Lídia Orriols. El nou espai explicarà crims de veritat de manera novel·lada i també analitzarà el rerefons i les circumstàncies que envolten els autors i les víctimes.