Catalunya Ràdio va estrenar dilluns una skill per escoltar el directe de l’emissora des de qualsevol dispositiu amb Alexa. D’aquesta manera es converteix en la primera emissora generalista en català que ofereix una skill pròpia al servei de veu d’Amazon.

La nova skill incorpora una sintonia de Catalunya Ràdio evolucionada i un nou to de relació amb l’oient. És una identitat sonora totalment renovada, més àgil i dinàmica, dissenyada especialment per als nous entorns digitals de consum d’àudio. A més, ofereix una experiència d’ús acurada per poder activar i gestionar el directe de Catalunya Ràdio només amb la veu.

Catalunya Ràdio està preparant altres experiències a Alexa per poder escoltar els directes de la resta d’emissores del grup: iCat, Catalunya Música i Catalunya Informació.

Amb el desenvolupament d’aquesta skill, Catalunya Ràdio i TV3 reforcen la seva aposta pels assistents de veu. Amb la posada en marxa d’Alexa ja es van estrenar diverses skills per poder escoltar píndoles informatives: els titulars del Telenotícies vespre i Catalunya Informació, la portada de Mònica Terribas o la previsió d’El temps de TV3.