Les emissores locals segueixen unint forces en la coproducció de programes. Aquest dimecres s’ha estrenat Penedès en Xarxa, un magazín matinal diari impulsat per Bellvei Ràdio, Domenys Ràdio, Canal 20 – Ràdio Olèrdola, Ràdio Sant Sadurní i Ràdio Vilafranca.

Conduït per la periodista Sílvia Delgado, l’objectiu del programa és apropar l’actualitat i la informació de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès als oients. El nou espai s’emet de dilluns a divendres de 9 a 12 h i compta amb el suport de la Xarxa de Comunicació Local.

Penedès en Xarxa s’afegeix als quatre magazins col·laboratius entre emissores locals que es van posar en marxa a finals de juliol i a un cinquè que es va estrenar la setmana passada:

  • Aquí, a l’oest, amb UA1 Lleida, EMUN FM, Ràdio Ponent, Ràdio Rosselló i Ràdio Tàrrega (de 16 a 19 h).
  • Carrer Major, amb Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, LaNova Ràdio, Ona la Torre, Ràdio la Selva, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i Ràdio Montblanc (de 16 a 19 h).
  • Connectats, amb Cugat.cat, El Prat Ràdio, Ràdio Castellar, Ràdio Ciutat de Badalona, Ràdio Municipal de Terrassa i Ràdio Sabadell (de 16 a 19 h).
  • Ona Maresme, amb Mataró Ràdio, Ràdio Calella, Ràdio Canet, Ràdio Premià de Mar, Ràdio Santvi i Ràdio Tordera (de 15 a 18 h).
  • El far, amb Ràdio Arenys, Canal Blau FM, La Cala Ràdio, Ràdio Delta i Ràdio l’Escala (de 16 a 19 h).