Aquesta setmana s’ha posat en marxa El far, un magazín impulsat per cinc emissores de la costa catalana: Ràdio Arenys (que actua com a coordinadora), Canal Blau FM de Vilanova i la Geltrú, La Cala Ràdio de l’Ametlla de Mar, Ràdio Delta de Deltebre, i Ràdio l’Escala.

El nou programa s’emet de dilluns a divendres, de 16 a 19 h, i compta amb el suport de la Xarxa de Comunicació Local. A banda de les cinc emissores impulsores, el magazín també es pot escoltar tant en directe com a la carta a elfarfm.cat.

El programa recorrerà els punts de la costa catalana a través de la tradició, la cultura, la gastronomia i l’esport, sense deixar de banda l’actualitat. L’objectiu d’El far és donar visibilitat a la vida que passa al voltant del mar i enfortir els lligams entre la població i el Mediterrani.

Aquest nou magazín col·laboratiu entre emissores locals s’afegeix als quatre que es van posar en marxa a finals de juliol i que tindran continuïtat aquesta temporada:

  • Aquí, a l’oest, amb UA1 Lleida, EMUN FM, Ràdio Ponent, Ràdio Rosselló i Ràdio Tàrrega (de 16 a 19 h).
  • Carrer Major, amb Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, LaNova Ràdio, Ona la Torre, Ràdio la Selva, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i Ràdio Montblanc (de 16 a 19 h).
  • Connectats, amb Cugat.cat, El Prat Ràdio, Ràdio Castellar, Ràdio Ciutat de Badalona, Ràdio Municipal de Terrassa i Ràdio Sabadell (de 16 a 19 h).
  • Ona Maresme, amb Mataró Ràdio, Ràdio Calella, Ràdio Canet, Ràdio Premià de Mar, Ràdio Santvi i Ràdio Tordera (de 15 a 18 h).
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram