El degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), Josep Maria Martí, i el president de l’Associació Catalana de Comunicació i Estratègia Polítiques (ACCEP), Agustí de Uribe-Salazar, van signar dimarts un conveni de col·laboració. Amb l’acord, aquesta entitat constituïda al gener es posa a disposició del CPC per explicar difondre i/o ensenyar temàtiques específiques  sobre la comunicació i l’estratègia polítiques. Per la seva part, el Col·legi col·laborarà en alguns dels projectes de l’ACCEP.

El conveni també permetrà que els col·legiats assisteixin gratuïtament o amb descomptes especials a les jornades i seminaris sobre temàtiques  polítiques organitzades per la nova entitat, hereva de la Societat Catalana de Comunicació i Estratègia Política.

Entre les finalitats de l’ACCEP hi ha la de prestigiar l’activitat política tot potenciant una comunicació ètica, rigorosa i de qualitat entre els actors polítics i la ciutadania. L’entitat resta oberta a tots els col·lectius professionals, així com a consultors, docents, investigadors i resta de persones relacionades amb la comunicació i l’estratègia polítiques.