El director general de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), José Luis López Jaraba, ha dimitit després de tres any i quatre mesos en el càrrec. Amb aquesta decisió, el directiu deixa l’ens públic en ple ERO de 1.198 treballadors dels 1.695, i enmig de la reestructuració societària que ha de finalitzar en una nova empresa mercantil.

El passat 16 de novembre, el consell d’administració de RTVV va aprovar donar poders a Jaraba per executar l’ERO i gestionar el procés de transformació de l’ens en la nova empresa.

L’advocada Rosa Vidal, designada a principis d’octubre per substituir Jaraba, s’havia d’incorporar al càrrec un cop constituïda la nova societat, així que fins aleshores de moment queda un buit de poder; en la reunió d’aquest divendres el Consell no ha abordat la qüestió.

L’ERO de Canal 9, pendent de signar

Qui substitueixi Jaraba, que ho hauria de fer assumint  la interinitat del càrrec, haurà de continuar amb l’expedient de regulació, que la setmana passada ja va notificar els primers 53 acomiadaments. I és que el fins ara director general deixa tancades les sortides de l’ens i de Ràdio Nou, però no el de Canal 9, el que té més afectats.

La gestió de José Luis López Jaraba ha estat molt criticada pel comitè d’empresa durant tot el seu mandat, però especialment en la tramitació de l’ERO.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram