Comunicació21.cat quedarà inoperatiu i inaccessible temporalment des de divendres a la tarda fins dilluns a primera hora, quan estrenarà un nou web amb disseny responsiu.

Aquesta renovació integral s’implementarà a tots els webs del Grup Comunicació 21: els de la xarxa de periòdics de proximitat Línia, el setmanari loMejor, el nou Exterior.cat, Cultura21.cat i Comunicació21.cat.

L’objectiu és fer molt més fàcil i accessible navegar entre les diferents publicacions, a més d’enllaçar online la referencialitat dels digitals temàtics del grup amb la fortalesa impresa de les seves capçaleres de proximitat, combinant aquest doble vessant. Per aconseguir-ho, s’han dissenyat uns webs àgils que s’adapten a totes les pantalles i que prioritzen la fotografia i la claredat.

“Hem intentat traslladar a la pantalla el que ja estem fent a les edicions impreses dels Línia, on hem aconseguit uns nivells alts en disseny gràfic”, explica Arnau Nadeu, director editorial de la xarxa de periòdics Línia i responsable del projecte de renovació dels webs de tot el Grup, que ha comptat amb l’assessorament de l’empresa Tec Tic Solutions, encarregada d’executar el projecte.