David Mejía és el nou president de la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, una de les cinc a càrrec del grup parlamentari de Ciutadans. En les dues legislatures anteriors, C’s s’ha caracteritzat per la seva bel·ligerància contra TV3 i en menor mesura Catalunya Ràdio (més pronunciada en l’etapa de Jordi Cañas), als quals acusaven d’adoctrinament sobiranista, entre d’altres.  

En la nova legislatura, el partit seguirà en la mateixa línia, però de manera reforçada amb la presidència. “Treballarem perquè els catalans no tornin a canviar de canal per no sentir-se representats”, va avançar aquest dijous Fernando de Páramo, portaveu del grup a la comissió de control de la CCMA i secretari de comunicació de Ciudadanos. De Páramo va destacar que la comissió “per primer cop” estarà presidida per “un partit que vol la pluralitat en tots els mitjans”.

La vicepresidenta i la secretaria de la comissió de control parlamentari de la Corporació són Teresa Vallverdú i Natàlia Figueras, de Junts pel Sí.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram