La polèmica per l’entrevista que Sergio Martín li va fer al líder de Podemos a La noche en 24 horas el 5 de desembre encara cueja. “Bon rotllo. La clau aquesta nit és que no puguin dir que ha estat una ensarronada”, deia als tertulians el conductor del programa i director de la cadena abans que Pablo Iglesias entrés al plató, segons es pot escoltar en una gravació feta pública per InfoLibre.

“Cal estar tranquils, no se’ls ha donar motius”, alliçonava Martín als col·laboradors minuts abans del programa. “A l’enemic, ni aigua”, responia un dels tertulians, Alfonso Rojo, director de Periodista Digital, mentre la resta reia.

Després, però, el bon rotllo va desaparèixer quan el mateix Sergio Martín va donar l’enhorabona a Iglesias per l’excarceració de dos membres d’ETA. Un comentari que va encendre les xarxes socials i va provocar la petició de cessament del director de Canal 24 Horas per part del consell d’informatius de TVE. L’òrgan també va acusar Martín d’utilitzar durant l’entrevista un to ”molt més agressiu que l’habitual”. 

El president de RTVE elogia l’entrevista tot i no veure-la

Aquest dimarts, com ja havia fet la direcció dels serveis informatius de TVE, el president de RTVE va defensar en la comissió de control de l’ens l’entrevista al secretari general de Podemos. José Antonio Sánchez va assegurar que havia estat “impecable”, “molt ben feta”, i va felicitar Sergio Martín i el seu equip.

Amb tot, minuts abans de la seva compareixença, havia assegurat als periodistes que no podia opinar sobre l’entrevista perquè no l’havia vista, segons recull El Huffington Post