L’Ajuntament de Barcelona ha obert la convocatòria de la segona edició dels Premis Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social (hereus dels Premis del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació). El termini per presentar-s’hi finalitza el 31 de gener.

Els guardons tenen com a objectiu estimular, promoure i incentivar una millor informació i un més bon tractament dels temes socials en els mitjans de comunicació. Les candidatures han de tenir com a eix la ciutat de Barcelona pel que fa a temàtica, públic objectiu o marc d’incidència.

Els guardons consten de quatre categories: periodisme social; comunicació social; promoció de la investigació periodística en l’àmbit del benestar social a Barcelona, i el premi especial del jurat. Els tres primers estan dotats amb 8.000 euros cadascun.

Els treballs s’han d’haver publicat, emès o difós entre el 16 de desembre de 2017 i el 15 de desembre de 2018, excepte el del projecte d’investigació, que s’haurà d’entregar acabat com a màxim el 28 de febrer de 2020.