El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha obert la convocatòria de la novena edició dels Premis Gabinets de Comunicació, que busquen reconèixer i impulsar la tasca dels professionals que hi treballen, a més de fomentar els esforços del sector públic i privat per donar accés a una informació veraç i útil.

Enguany, s’incorpora un nou premi a la millor acció comunicativa, que substitueix al de millor estratègia de comunicació interna. L’altre guardó escollit pel jurat, el premi al millor pla de comunicació, es manté. El termini per presentar treballs finalitza el 28 de juliol.

Al premi a la millor acció comunicativa s’hi poden presentar experiències i accions comunicatives desenvolupades durant el 2016 en diferents formats i canals (vídeos, webs, blogs, diaris digitals, xarxes socials, presentacions, etc.) que poden formar part d’una campanya més gran o ser només una actuació singular.

Per la seva part, al premi al millor pla de comunicació s’hi poden presentar treballs, tant de comunicació externa com interna, d’administracions, institucions públiques, empreses i associacions realitzades durant l’any passat.

Finalment, també hi ha el Premi Portaveu, creat fa tres anys, i destinat a reconèixer la labor comunicativa d’una persona, periodista o no, que s’hagi distingit per la seva tasca de portaveu d’una organització, empresa o institució davant dels mitjans de comunicació i/o l’opinió pública. Aquest guardó s’atorgarà mitjançant un sistema de votació digital dels col·legiats a partir de cinc propostes aportades pel grup de treball de gabinets del Col·legi de Periodistes.

El veredicte dels premis, tots tres de caràcter honorífic, es farà públic a finals de setembre, i l’acte de lliurament tindrà lloc durant mes de novembre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram