El Consell Comarcal del Garraf ha obert la convocatòria de la 22a edició dels Premis Eugeni Molero de Periodisme, els quals distingeixen treballs relacionats amb la comarca publicats o emesos per qualsevol mitjà de comunicació (local, nacional, estatal o internacional). El termini per presentar treballs finalitza el 26 d’abril de 2019, i els guanyadors es donaran a conèixer al maig en un acte públic.

Els guardons, de periodicitat biennal, consten de les següents categories: Periodisme escrit; Periodisme audiovisual (ràdio i televisió), i Periodisme gràfic. Cada modalitat està dotada amb 2.000 euros.

Els treballs han d’haver estat publicats o emesos entre l’1 d’abril de 2017 i el 30 de març de 2019, excepte en el cas dels estudiants, els treballs dels quals no poden haver estat difosos a través d’un mitjà de comunicació.

En paral·lel als guardons de periodisme, el Consell Comarcal del Garraf convoca els premis d’investigació comarcal Albert Virella i Bloda, que consten de dues categories: la d’Investigació, per a estudis i treballs de recerca sobre la comarca, dotada amb 2.000 euros, i la d’Investigació per a estudiants de batxillerat, amb 1.000 euros de dotació.