El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals va aprovar aquest dijous per unanimitat el nou organigrama directiu de l’ens, de Televisió de Catalunya i el grup d’emissores de Catalunya Ràdio. Segons informa la CCMA, amb el nou organigrama es “redueixen” les estructures directives, ja que es fusionen algunes àrees de comandament i “en disminueixen el cost”.

En concret, a les direccions corporatives, que donen servei tant a la CCMA com a TV3 i Catalunya Ràdio, s’han fusionat l’àrea corporativa d’estratègia i marca i l’àrea de noves plataformes i tecnologia en la nova direcció d’estratègia corporativa, dirigida per Ramon Mateu. Aquesta inclou l’àrea comercial, dirigida per Neus Comellas; la coordinació de serveis interactius, amb Joan Rosés; la coordinació de responsabilitat social corporativa, màrqueting i investigació, encapçalada per Josep Sanz, i l’àrea de comunicació i relacions institucionals, amb per Joan Marí.

Per la seva part, a la direcció de gestió i recursos, encapçalada per Teresa Farré, s’ha optat per la continuïtat. Així doncs, Fermí Pérez continua dirigint l’àrea d’organització i planificació de recursos; Jaume Pérez, la de compres corporatives; Joan Bosch, la d’economia, finances i sistema d’informació, i David de Abásolo, la de recursos humans.

A TV3 es mantenen a l’equip directiu Jordi Serra, com a cap de l’àrea de continguts i de programes; Carles Manteca, com a responsable de l’àrea de programació i serveis interactius; Josep Marià Farràs, que continua dirigint la d’esports, i Amadeu Gassó, que continua al capdavant d’explotació i enginyeria. Així doncs, se suprimeix l’àrea d’imatge i serveis artístics. A banda, s’ha nomenat Christian Garcia cap del gabinet de direcció. Aquests nomenaments s’afegeixen al de Jaume Peral, que va ser designat cap d’informatius ara fa un mes.

Dins l’àrea de continguts i programes, també hi ha fusions: Cristina Muñoz, fins ara cap d’entreteniment, assumeix també culturals; Miquel Garcia, de nous formats, s’ocuparà també de documentals; Susanna Jiménez, de coproducció, assumirà també ficció, i Dani López, d’infantils i juvenils, es fa càrrec també d’aliena, segons informa El Punt Avui.

Pel que fa al nou organigrama de  Catalunya Ràdio, el consell de govern de la Corporació ha nomenat Rosa Oliva adjunta a direcció, i s’ha ratificat Antoni Roig en l’àrea tècnica. Per a l’emissora pública, al maig ja s’havien designat el director d’informatius, Francesc Cano, i el cap de programes, Jordi Català.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram