El proper divendres arrenca la 23a edició del Fòrum 10 Comunicació, organitzat per Ràdio Puig-reig conjuntament amb la Regidoria de Cultura. L’esdeveniment, dividit en tres jornades, enguany se celebra sota el lema Cultura i país.

El Fòrum 10 endega motors aquest divendres amb la ponència La televisió per dins, a càrrec de Roger de Gràcia, presentador del programa La meva, de TV3, i continua dimecres 20 de novembre amb el director de VilaWeb, Vicent Partal, qui presentarà el seu últim llibre, A un pam de la independència.

Les jornades es tancaran divendres 29 amb dues conferències: Nou mapa audiovisual de Catalunya, a càrrec del director general de Mitjans Audiovisuals de la Generalitat, Antoni Molons; i La cultura als mitjans de comunicació, amb el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

“Quan va néixer aquest cicle de conferències i començava un nou marc comunicatiu, ningú no podia pensar que servirien per anticipar tendències, però amb el pas dels anys hem vist com es consolidava tot allò que en el Fòrum 10 es presentava com a novetat”, destaca el director de Ràdio Puig-reig, Josep Genescà, que moderarà les jornades.

Tots els actes tindran lloc a les 21 h i seran transmessos en directe per l’emissora municipal, tant a la FM com a través de radiopuig-reig.net.