Dani Barcon Martínez ha estat nomenat nou cap d’esports de Televisió de Catalunya. El fins ara cap de realització dels continguts esportius substitueix Bernat Soler, que deixa el càrrec a petició pròpia, segons explica en un comunicat la CCMA. Soler continuarà amb la narració dels partits del FC Barcelona a La transmissió d’en Torquemada a Catalunya Ràdio.

Barcon té l’encàrrec de liderar la transformació del canal esportiu, els continguts i la difusió de la marca Esport3 en l’àmbit digital i dels continguts esportius a TV3, a més d’impulsar la innovació a través de noves fórmules de producció, en coordinació amb la resta de l’equip de direcció de Televisió de Catalunya.

Daniel Barcon és creador, director i realitzador de programes de televisió. Especialista en imatge i so, el 1992 es va incorporar al departament d’esports de Televisió de Catalunya, on ha desenvolupat funcions de cap de secció, i des de feia cinc anys era el cap de realització de continguts.

Barcon ha estat el creador, director i realitzador de la sèrie de documentals de temàtica esportiva Marcats, així com dels programes Zona zàping i No tenim vergonya, entre d’altres.