El HuffPost inicia una nova etapa amb Daniel Ventura com a nou director. El fins ara cap de producte i desenvolupament substitueix en el càrrec Guillermo Rodríguez, que recentment s’ha incorporat a la Cadena SER com a director d’informatius i responsable dels continguts digitals de l’emissora, i que va accedir a la direcció d’El HuffPost el 2018.  

A més, Laura Riestra, fins ara responsable de hard news d’El HuffPost, és la nova subdirectora del digital de Prisa.  

“Comencem aquesta nova etapa amb molta il·lusió i amb les ganes de mantenir l’estil únic d’El HuffPost”, assenyala Ventura. El nou director remarca que l’esperit amb el qual va néixer el mitjà el 2012 seguirà sent la pedra angular de la feina de tot l’equip. “El nostre objectiu és seguir fent un periodisme rigorós i sense complexos, que serveixi a una societat cada cop més diversa en tots aquests temps tan convulsos”, afegeix Riestra.  

Daniel Ventura és un periodista digital amb 14 anys d’experiència en el sector i treballa a El HuffPost des de 2016. Fa tres anys va ser nomenat cap de producte i desenvolupament, responsabilitat des de la qual ha treballat directament amb el fins ara director en les decisions editorials, la gestió de l’equip i en les noves estratègies de creixement, assenyala Prisa.  

Per la seva part, Laura Riestra porta sis anys a El HuffPost, on va començar com a responsable d’informació internacional, i des de 2018 era redactora en cap de hard news