El consell d’administració de RTVE ha nomenat Ignacio Gómez Hernández nou director d’innovació, estratègia i desenvolupament de negoci d’interactius. Substitueix en el càrrec Francisco Asensi, denunciat fa un mes per la CGT per incompatibilitat de càrrecs, acusat de facilitar contractes a una empresa de la qual n’era soci fundador.

Segons el sindicat, Asensi, que es va incorporar a RTVE el 2008, es va mantenir fins a finals de 2012 com a conseller de Nottingham Forest Media Advisors, empresa que té els drets del projecte Ciudad Arcoiris, que el setembre de 2011 va ser contractat per Clan TV. Malgrat l’ens està estudiant el cas, de moment ja ha apartat el directiu.

El seu substitut, Ignacio Gómez, fins ara director de continguts multimèdia, es va incorporar a l’ens el 2007, on també ha estat subdirector de programes de rtve.es. Per ocupar el lloc de Gómez s’ha nomenat Alberto Fernández, que formava part de l’equip de rtve.es des del seu llançament el 2008. Després de ser adjunt d’edició i responsable d’informació internacional al web, es va integrar al laboratori d’innovació audiovisual.